ارتباط با من

چاپ کتاب مبانی و مفاهیم روش­های آزمایشگاهی در بیوشیمی، فیزیولوژی و سم شناسی حشرات




کتاب «مبانی و مفاهیم روش‌های آزمایشگاهی در بیوشیمی، فیزیولوژی و سم‌شناسی حشرات» دربردارنده نه فصل است. فصل نخست به بررسی ایمنی آزمایشگاهی و نکات لازم مورد توجه برای یک پژوهش‌گر، پیش از شروع آزمایش می‌پردازد. فصل دوم کتاب سعی بر معرفی مهم‌ترین لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی و روش‌های معمول مورد استفاده در آزمایش‌های بیوشیمی، فیزیولوژی و سم‌شناسی حشرات دارد. فصل سوم، شرحی جامع و مفید بر تهیه محلول‌ها و بافرها به زبانی ساده است. فصل چهارم، روش‌های مهم در تعیین غلظت پروتئین و منابع انرژی در حشرات را ارایه می‌کند. فصل پنجم به مبانی آنزیم‌شناسی کاربردی با ارایه مثال‌های‌ متعدد در این زمینه می‌پردازد. فصل ششم روش‌های کاربردی سنجش آنزیم‌های مختلف بدن حشرات را شرح می‌دهد. در فصل هفتم جنبه‌های مختلف مهم‌ترین و معمول‌ترین انواع الکتروفورز پروتئین‌ها ارایه شده است. فصل هشتم دربردارنده‌ شیوه‌های بررسی و آشکارسازی فعالیت آنزیم‌های مختلف در ژل (زایموگرام) است که یکی از جنبه‌های مهم در دانش بیوشیمی، فیزیولوژی و سم‌شناسی حشرات می‌باشد. فصل نهم بر مبنای کتاب رابرتسون و همکاران (۲۰۰۷)، به مبانی زیست‌سنجی، چگونگی انجام زیست‌سنجی آفت‌کش‌ها و شیوه‌ درست تجزیه و تحلیل آماری داده­های زیست‌سنجی پرداخته است که یکی از نیازهای اساسی برای علاقه‌مندان می­باشد. 

این کتاب با شرح مختصری از روش‌های مورد استفاده در زمینه بیوشیمی، فیزیولوژی و سم‌شناسی حشرات، به شیوه‌ درست و عملی انجام این روش‌ها می‌پردازد. در این کتاب تلاش شده است که مطالب تا آن‌ جا که ممکن است به زبان ساده و با ارایه مثال‌های متعدد و همچنین نتایج حاصل از پژوهش‌های نویسندگان کتاب بیان شوند.
   1393/3/4 07:14

1.3/10 (تعداد آرا 4 نفر )


کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه ولی عصر رفسنجان می باشد